Група ученици „Млади надежни спортисти“ членови на спотрски клубови од училишта во Кочани , организираат хуманитарен турнир под мотото „Секој заслужува подобат живот“.

Средствата собрани од турнирот ке бидат донирани на сметка, за подршка во лекувањето на малата Ивана.

Да ја покажеме хуманоста на дело и масовно да се вклучиме во оваа акција,

Натпреварите ке започнат на ден 02. 03.2019 (сабота) во спортската сала во ОУ„Никола Карев“ во Кочани.

Освен спортскиот настан ке биде организиран и музички дел со ДЏ- Буби Тасев.

Организатори на турнирот

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари