Остануваат уште само три дена одржувањето на музичкиот настан „Балканска инструментална вечер“.

Каде на друго место ако не во прекрасниот ресторан „Амор“ во Кочани во Среда (20.03.2019) со почеток во 20:00 часот.

Музичките генијалци на хармониката и виолината: Сашко Велков, Милан Завков, Георги Јанев, Пламен Димитров и Давид Велков ќе свират за сите оние кои ќе се најдат таа вечер во „Амор“.

Бидејќи резервациите се ограничени побрзајте и бидете дел од „Балканската инструментална вечер“.

Резервации на телефонските броеви:

076 – 276 – 999

070 – 292 – 260

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари