Во салата на Националната Установа  Центар за Култура  „Бели Мугри“ – Кочани, Фолклорниот ансамбл „Кочани“ ќе одржи двочасовен концерт насловен како „Приказна од Егејот“

Концертот ќе се одржи на 06 Април (Сабота) со почеток во 19:00 часот а цената на влезниците изнесува 100,00 денари.

Во очекување на концертот, на љубителите на народните песни и ора уште им е сликата од прекрасно одржаниот „Божиќен концерт“ на истиот ансамбл.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари