Наградната игра што ја организираше „Златара БОНО“ – GOLD-SILVER & WATCH POINT од Кочани вечерва го имаше својот финиш.

Беа извлечени наградите наменети за купувачите кои во изминатиот месец ја посетија златарата и ги израдуваа како најблиските ,така и себеси со по нешто од прекрасниот и разновиден асортиман.

Девојчето го извлекуваше машкиот рачен часовник и од повеќемината чии имиња се најдоа во стаклениот сад среќата му се насмевна на Пепи Чурка, додека момчето избра рачниот часовник да отиде во рацете на Димитрова.С.

Сопственикот на „Златара БОНО“ најави дека и во блиска иднина ќе бидат организирани вакви и други наградни игри за своите купувачи.

Честитки до наградените.

С. Ивановски

DSCN0602

DSCN0604

DSCN0612

DSCN0615

DSCN0618

DSCN0624

DSCN0629DSCN0632

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари