Почитувани медиуми, почитувани сограѓани,

Во изминативе денови ОК на ВМРО ДПМНЕ од Кочани активно беше вклучен во изборната кампања за сеопфатна промоција и поддршка на професорката Силјановска!

Проф. Гордана Силјановска Давкова е докажана личност во својата професија како универзитетски професор, но уште повеќе како човек кој секогаш е на страната на правдата и доследното почитување на Уставот и законите во Република Македонија!

Во недела ќе гласаме за претседател кој ќе ја врати политиката во рамките на правото! За претседател кој нема да дозволи да живееме во држава во која правото е згазено, владее корупција а се промовираат неспособните! Ќе гласаме за жена за која загадувањето е прашање на национална безбедност!

Жена за која Македонија е дом и има почит за сите кои работат добро!

Токму сега на нашата држава и е потребен претседател кој институционално ќе се бори за исправување на сите неправди кои и се случија на Република Македонија и нејзините граѓани во изминатиот период.

Од сите нас зависи иднината на Македонија, да не дозволиме да си подигруваме со иднината на нашите деца, да не дозволиме да си поигруваме со иднината на Македонија.

Народот гледа, цени и знае, проф. Гордана Силјановска Давкова ќе биде петтиот Претседател на Република Македонија!“

Во недела глсаме за број два!

Жена ќе биде, да живее Македонија!

42

43

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари