Советот на Месната заедница на село Грдовци за 10.05.2019 година (Петок), со почеток во 20:00 часот, во „Домот на култура“ во село Грдовци, свикува:

Собир на граѓани

Со следниот Дневен ред:

1. Избор на органи на Месна заедница на село Грдовци;

Граѓаните со право на глас да понесат документ за идентификација – лична карта,

Месна Заедница – село Грдовци

Претседател:

Драги  Јорданов

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари