Изминатата седмица неколку критични места во градот започна поставувањето на метална ограда се со цел да се обезбеди што поголема безбедност на граѓаните на Кочани.

Во најгорниот дел на улицата „Гоце Делчев“, кај паркиралиштето во непосредна близина на Локалната самоуправа, кај Градскиот Трговски Центар, и на други места каде што фреквенцијата е поголема.

Се очекува овој тренд за поголема безбедност на граѓаните да продолжи и на оние други локации каде за тоа ќе се јаве потреба.

С. Ивановски

6263

6465

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари