Во Четврток (16.05.2019 година) во Салон „Фоаје 2“ при НУЦК „Бели Мугри“ во Кочани ќе биде отворена изложбата „Урбани пејзажи“ од Нада Ѕмбова Донева.

Ретка можност за љубителите на уметноста по долго време да проследат изложба на дела од наша сограѓанка.

Се покануваат љубителите на ликовната уметност и сите заинтересирани за присуство на изложбата на која ќе бидат поставени дела на Нада Ѕмбова Донева.

С. Ивановски

60427067_2281165262156169_3488144396522618880_n

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари