Денес во Ректоратот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје беа доделени награди и признанија на најуспешните студенти во 2018-2019 година.

Од вкупно 23 факултети беа наградени 23 студенти, од секој факултет најдобриот.

Иван Јанев со просек 9,4 беше прогласен за студент на генерацијата на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје.

Наградата и пофалницата му ја врачи ректорот на УКИМ Никола Јанкуловски.

Честитки за Иван Јанев

С. Ивановски

43

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари