Матурантите генерација 2015/2019 година при СОУ „Љупчо Сантов” од Кочани во соработка со Младинската организација „Единство” при СОУ „Љупчо Сантов”, се решија да донираат финансиски средства во хуманитарни цели.
Средствата беа донирани за лекување на Андреј Стојанов, Славица Димитрова и Ивана Алексова.
Ги поттикнуваме и наредните генерации оваа идеја да стане традиција.

Матуранти – Генерација 2015/2019

СОУ „Љупчо Сантов“ – Кочани

СЕКОЈА  ЧЕСТ  ЗА  ВАКВИОТ  ПОТЕГ

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари