Заврши изградбата на улицата „Михајло Арсов“ во селото Прибачево.

Влезната улица во ова село доби нов асфалт.

Градежните работи опфатија отстранување на постојниот асфалт на површина од 1.600 метри кавдратни и поставување на нов асфалтен слој.

Улицата во Прибачево се градеше според Програмата за капитални инвестиции за 2019 година, со средства од основниот буџет на Општина Кочани.

5253

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари