За време на викендот на акумулацијата „Трсија“ кај Виница се одржа 4-тиот меморијален Крап Куп „Гоце Петровски – Гишел“.

Се натпреваруваа девет рибарски друштва од кои две од Бугарија, по едно од Кочани и Скопје и останатите од Виница.

Победник стана кочанско-виничкото риболовно друштво „Кочански Рибар – Елит“ со уловени 58 килограми риба.

С. Ивановски

62028955_2467436876621249_1211601903310340096_n

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари