Општина Кочани како организатор на  „ПЕТРОВДЕНСКИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ ги повикува фудбалските екипи да се пријават за учество на турнирот.

Екипите се должни при пријавувањето да уплатат котизација од 2. 000,00 денари на жиро сметка: 210041087870107 – ОФС Кочани, да достават име на екипата и список од десет играчи со наполнети 16 години.

Пријавите може да се подигнат од Едношалтерската канцеларија на Општина Кочани или од официјалната веб-страница www.kocani.gov.mk дo 19 јуни 2019 година.

Ждребувањето е на 21.06.2019 година, а натпреварите започнуваат од 22.06.2019 година.

Дополнителни информации на телефоните:

078 840 626 или 072 275 610

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари