Како што соопшти портпаролот на СДСМ Костадин Костадинов, од денес за нов Претседател на ОО на СДСМ Кочани е именуван Гоце Серафимов.

Инаку ова ќе биде втор пат како Серафимов ја доби довербата да го води ОО на СДСМ – Кочани.

Првиот мандат го доби на 02.09.2009 година. Освен што партијата ја постави на здрави нозе за време на мандатот на Серафимов  беа организирани голем број на трибини на кои учествуваа тогаш раководните луѓе на СДСМ.

Што ќе донесе неговиот втор избор времето ќе покаже.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари