Во салата на Советот на Општина Кочани денес беа формирани групите на учесниците на годинешниот 18-ти „Петровденски фудбалски  турнир“.

Петнаесет екипи се поделени во четири групи а натпреварите ќе стартуваат од Понеделник (24 Јуни), на затворениот терен во ОУ „Св. Кирил и Методиј“ во вечерните часови.

Група „А“ – Генекс-Паневски, Клариса, Сити кафе, Кај Мицката.

Група „Б“ – Фабијан, Астибо, Пикадили-Идеал, Coffee house.

Група „Ц“ – Гушков текстил, Деликатес, Пјаца, Ресторан Ливада.

Група „Д“ – Балкан лукс, Мега спорт, Интертекс.

Организатор на турнирот е Општина Кочани со техничка организација на ОФС Кочани и Судискиот актив при ОФС Кочани.

С. Ивановски

P4000031

P4000036

P4000023

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари