На улица „Роза Петрова“  – бб, на површина од 700 м² започна изградбата на нов станбен објект – „Белведере“.

Објектот располага со 54 модерни станови со највисок квалитет кои се со површина од 46,14м² до 78,78м².

Инвеститори на објектот се „Хромак ЕМИЛ ДООЕЛ“ од Куманово и „УПМ груп ДООЕЛ“ – Куманово.

Изградбата на новиот станбен објект е со одобрение за градба број УП1 бр.22-197 издадено од Општина Кочани на ден 02.05.2019 година.

С. Ивановски

56

 

55

P3990884

P3990887

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари