Со натпреварот „Клариса“ – „Кај Мицката“ вечерва започна традиционалниот, 18-ти по ред „Петровденски фудбалски турнир“.

Учесниците и присутните ги поздрави Градоначалникот на Општина Кочани Николчо Илијев кој воедно го прогласи турнирот за отворен.

Се одиграа три натпревари кои покажаа дека има мошне добри екипи и дека турнирот ќе биде до самиот крај интересен и неизвесен.

Резултати од вечерашните натпревари:

„Клариса“ – „Кај Мицката  7:0

„Кофи Хаус“ – „Фабијан“  1:1

„Генекс – Паневски“ – „Сити Кафе“  0:4

Утре (Вторник) на програмата се три натпревари:

19:00 – „Деликатец“ – „Пјаца“

20:00 – „Ливада“ – „Гушков“

21:00 – „Балкан Лукс“ – „Интертекс“

С. Ивановски

P4000056

P4000062

P4000064

P4000059

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари