„CHERRY  CASINO“ за утре (Среда) закажа прослава на својот  II роденден. Како што најавува менаџерскиот тим прославата ќе биде со богата забавна програма во која најголемата полза ќе ја имаат посетителите.

Освен богатата „Шведска маса“ во 21:00 часот започнува забавниот дел за кој ќе се грижи „Dicato Band“ а истовремено започнува и доделувањето на џек-пот за посетителите:

21:00 – 22:00  –  10.000,00 денари

22:00 – 23:00  –  10.000,00 денари

23:00 – 00:00  –  10.000,00 денари

00:00 – 01:00  –  10.000,00 денари

11:00 – 02:00  –  30.000,00 денари

Менаџерскиот тим на „Cherry Casino“ Ви посакува пријатна забава.

DSCN8727

IMG-659ea884a002d56d5c2ecdd3c6d08832-V

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари