Комуналното јавно претпријатие „Водовод“ ја известува јавноста дека пожарот што избувна на 8 август 2019 година во попладневните часови, во подножјето на Осоговските Планини нема никаква допирна точка со Градската депонија.

Сите коментари поврзани со ова се дезинформации и лаги од кои одредени структури сакаат политички да профитираат.

Истражните служби работат на утврдување на причините за пожарот.

КЈП „Водовод“

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари