Осоговски  повторно Ве наградува

Да ја заокружиме летната сезона со стил.

Овој пат 10 среќни добитници ќе бидат избрани за полн пакет производи од палетата на „Осоговски млечни производи“.

Процедурата ја знаете.

– Лајкнете ја нашата ФБ страна и слика;

– Во коментар означете ја личноста која што би сакале да биде дел од наградната игра (вклучувајќи ве и Вас);

– Ве замолуваме да пишувате само по еден коментар во денот, оставањето безброј коментари од иста личност не ја зголемуваат шансата за победа.

Наградната игра трае до 07.09. 2019 година, за да потоа на 08 Септември да бидат објавени среќните добитници!

Осоговски млечни производи

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари