Одборот за доделување награди на општината Кочани на седницата одржана на 27.08.2019 година, одлучи:

  1. Наградата на општина Кочани за животно дело, постхумно ја доделува на М-р Драган Петров.
  2. Наградата на општина Кочани за значајни остварувања за развојот на општина Кочани ја доделува на Амбасадата на Швајцарија.

К о ч а н и, 27.08.2019 година

Раководител на Одделение за правни и општи работи,

Венцо Бојков

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари