По повод прославата 29 години од основањето на ОК на ВМРО ДПМНЕ – Кочани, вечерва во присуство на членови како од младата популација така и од основачи на ОК на ВМРО ДПМНЕ – Кочани на улицата „Охридска“ бб  во Кочани беше отворен новиот штаб на партијата.

По тој повод на свеченоста беше поканет а и присуствуваше Претседателот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

По отворањето на новиот партиски штаб Претседателот Мицкоски и неговите домаќини разговараа за повеќе теми како и за проблемите со кои се соочува државата.

С. Ивановски

DSCN0131

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари