Клубот за планинарски спортови „МОСКИТО“ – Кочани организира искачување до највисокиот  врв на Австрија Гросклокнер (3798 м)  и Шкрлатица  втор по висина врв во Словенија ( 2740мнв ).

Спортско-техничката организација и подготовката на Македонската експедиција трае околу една година напорна работа и обука.

На експедицијата ке учествуваат тројца членови.

Со успешно завршување на спортскиот настан, се очекува широк медиумски  одговор и како во печатените така и на телевизиските медиуми, како и на интернет и социјалните мрежи.

Експедицијата е финансирана од сопствени средства на учесниците, бидејќи дел од програмата е дискутабилна поради  големите трошоци за опрема, превоз и сместување.

Ја користиме можноста да се обратиме кон  сите заинтересирани организации, со барање за финансиска поддршка во рамките на нивните можности. За возврат можеме да понудиме поставување на логото на нашата веб страна , во рекламните материјали, покривање на фејсбук и вести, и да ја споменеме вашата организација во медиумското покривање, кадешто тоа не е во спротивност со политиките на соодветните медиуми.

Исто така може да ни го дадете вашето лого или име и ако дозволат временските услови ке биде развеано на сите врвови, може и видеата и матрејалите што ке ги направиме да ви ги дадеме да ги искористите за реклама или слично.

Експедицијата  заминува  на  09  Септември во освојувањето на врвовите

КПС „Мослито 2015“ – Кочани

НЛБ  Банка

Жиро-сметка: 2100708679201

Цел на дознаката: Искачување на највисоките врвови во

 

70244701_359779328244219_1219730923486969856_n69999395_1388823931295500_2565792537549733888_n69668490_371482240439642_6083602148631773184_n

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари