Членовите на  „Интеракт“, најмладата гранка од семејството Ротари, организираат хуманитарна забава на 05.09.2019 (Четврток) во дискотека „Аква“ во 22:00 часот.

Средствата од забавата ќе бидат наменети за училишен прибор за деца од социјално-ранлив карактер.

За уште подобар помин и подобра забава, тематиката ќе биде Under the starry night, а се разбира и диџеи кои ќе се погрижат за одлична музика.

Младите активисти во „Интеркат“ се свесни за хуманоста како доблест која е исклучително важна во општеството.

Сите заедно да ги поддржиме!

УМКА при СОУ „Љупчо Сантов“

77---Copy

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари