Клубот „REAL AIKIDO NIKO„ и „CARDIO FITNESS NIKO“ од Кочани се проширува на дополнителни нови локации со дополнителни термини!!!

Новите дополнителни локации и новите термини:

1.Општина Чешиново-Облешево, училишната сала во ОУ„Климент Охридски“ Облешево:
-Real Aikido Niko – Понеделник и Среда од 17:00 – 18:30 часот,
-Cardio Fitness – Вторник и Четврток од 18:00 – 19:00 часот,

2.Општина Зрновци, училишната сала во ОУ„Синиша Стоилов“ Зрновци:
– Real Aikido Niko – Понеделник и Среда од 18:30 –  20:00 часот,
– Cardio Fitness – Понеделник и Среда од 20:00 – 21:00 часот,

Старите термини на добро познатата локација остануваат исти:
3.Општина Кочани, училишна сала во ОУ„Никола Карев“ Кочани:
– Real Aikido Niko – Вторник и Четврток од 19:30 – 21:00 часот
и Петок од 21:00 – 22:00 часот,
– Cardio Fitness – Вторник, Четврток и Петок од 21:00 – 22:00 часот,

Тренинзите започнаа од 2-ри Септември 2019 година.

Спортски Поздрав,

P3460420

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари