Членовите на ОО на СДСМ – Кочани денес беа дел од „Еко-акција“ која беше спроведена на ниво на целата држава.

Се чистеа две локации: кругот на „Медицински центар“ – Кочани и рекреативниот центар „Бавчалук“.

Откако беше собрана голема количина на смет тие ја започнаа втората фаза од акцијата и на двете локации засадија неколку садници.

С. Ивановски

54

53

55

56

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари