Во периодот од 08.01 – 13.08.2020 година ски школа „Мултиспорт“ од Виница организира зимување во банско (Бугарија).

Пет полни пансиони во прекрасниот Хотел „Мурите“ ќе ве чинат 12.450,00 денари а плаќањето е на пет рати.

Со оние кои сакаат да скијаат ќе работат обучени ски инструктори, а освен скијање на располагање имаат пливање, игри, забава и секако дружење и стекнување на нови пријатели.

Уписите започнаа деновиве а бројот е ограничен.

Пријавување на телефонскиот број: 075-471-521

За превозот е задолжена Туристичката агенција „Скала Травел“

42

43

44

 

45

4647

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари