На 26.10.2019 година во 19:00 часот во салата на Совет на Општина Кочани се одржа јавна трибина за следење на ветените  проекти на власта на СДСМ и на градоначалникот Николчо Илијев во Кочани.

ОК на ВМРО ДПМНЕ со свои говорници му даде ЦРВЕН картон на градоначалникот Н. Илијев.

18 круцијални проекти преку 18 точки на дневен ред беа образложени и беше дојдено до констатација дека или не се воопшто отпочнати или нема да се завршат во ветените рокови.

ОК на ВМРО ДПМНЕ – Кочани

IMG_20191026_194421

IMG_20191026_203019

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари