Во сабота (09.11.2019 година) со почеток во 19:00 часот на свечен начин е закажано пуштањето на новото казино во градот.

„VLT-CLUB“ – Кочани се наоѓа во на локација спроти „Старото кино“ на просторот на некогашната продавница „Борово“.

Менаџерскиот тим на „VLT-CLUB“ за своите гости кои ќе присуствуваат на свеченото отворање има обезбедено голема забава со веќе традиционалната за ваквите пригоди  „Шведска маса“ и тикет ваучер за секој играч.

Менаџерскиот тим на „VLT-CLUB“ ве очекува.

Значи – Сабота – 19:00 часот „VLT-CLUB“ – Кочани

DSCN4956

DSCN4962

DSCN4961

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари