По само една седмица од свеченото отворање „VLT-CLUB“ – Кочани организира забава за своите посетители.

Забавата е закажана за во Недела со почеток во 21:00 часот, а освен музика и игра, менаџерскиот тим за посетителите има обезбедено бесплатен пијалак, овошје и кетеринг.

Локацијата е позната – продавницата на некогашното „Борово“.

„VLT-CLUB“ – Кочани Ве очекува.

88

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари