Кирил Јованов член на КРА (Клуб за реално аикидо) „НИКО“ од Кочани ги исполни сите услови и во наредниот период од 10 месеци ќе ја добива спортската стипендија „Спортска надеж“.

Спортската стипендија „Спортска надеж“ ја доделува Агенцијата за млади и спорт на Република Северна Македонија а е наменета за млади и надежни спортисти кои се иднината на соодветниот спорт.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари