Од Вторник до Сабота (26.11. – 30.11. 2019 година) во „VLT Club“ – Кочани ново за посетителите.

Имено секој ден во одредениот денови во термините од 09:00 до 12:00 и од 18:00 до 21:00 часот секој посетител на клубот од менаџерскиот тим ќе добие награден тикет како дел од акцијата „Промо тикет за секој“.

Секој посетител дневно може да добие само по еден тикет.

Акцијата започнува од утре (Вторник).

С. Ивановски

76714024_2448959092012752_6185146514222874624_n

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари