Почитувани,

Либерално  Демократска  Партија под мото „РАЗМИСЛУВАЈ  РАЗЛИЧНО  –  ЛИБЕРАЛНО  КОН  ЕВРОПА“ на ден 04.12.2019 година (среда) со почеток од 18:00 часот, во салата на Советот на Општина Кочани (сала за регистрации) организира отворена граѓанска трибина.

Ве покануваме да учествувате во дебатата на тема „ЕКОЛОГИЈА  И  ЕУ“.

Општинска Организација

На ЛДП – Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари