На 05.12.2019 година (Четврток)  „VLT  CLUB“ – Кочани организира „Cocktail Party“ каде предност имаат посетителите од понежниот пол.

Имено од 20:00 часот секоја посетителка од понежниот пол од страна на менаџерскиот тим ќе добива бесплатен тикет.

Во   „VLT  CLUB“  Ве очекуваат

44 - Copy

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари