3-ти Декември, „Меѓународниот ден на лицата со попреченост“ традиционално беше одбележан и во нашето училиште под мотото: „Иако сме различни ние сме исти“.

Дефектологот заедно со учениците одржаа работилница за инклузија со многу интересни активности.

Ние веруваме во соработка, веруваме во еднаквост!

УМКА – СОУ „Љуочо Сантов“

4445

4341

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари