Во рамките на кампањата  „Нови дресови за нови шампиони“ која ја спроведува компанијата „MOZZART“, минатата седмица беа доделени гарнитури дресови на Кошаркарскиот Клуб „Баскет Дино Деликатес“ од Кочани.

Доделени се две гарнитури кои кошаркарите на „Баскет Дино Деликатес“ ќе ги користат при одигрувањето на натпреварите на домашен и на гостински терен.

Потегот на компанијата  „MOZZART“ е за поздравување со што уште еднаш покажаа дека како компанија со општествена одговорност продолжуваат да ги помагаат спортските клубови.

С. Ивановски

71

72

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари