И годинава менаџерскиот тим со вработените од Компанијата „Ледер“ од Кочани останаа верни на традицијата.

Ја посетија Општа Болница со проширена дејност – Кочани и на првото новородено бебе во 2020 година му подарија Телевизор, а на среќната мајка Ангела со букет свежо цвеќе и ја честитаа приновата.

Компанијата „Ледер“ од Кочани години наназад го следи овој настан и секогаш на новороденчињата во тековната година им подарува телевизор.

С. Ивановски

51---Copy52

53

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари