По повод вчерашното масовно палење на голем број на ниви од кои имаше големо загадување на воздухот во Кочанската котлина, Граѓанското движење за чист воздух и чиста средина „GREEN“ денес отворено понуди награда во висина од 100 евра за лицто кој ќе го открие идентитетот на оној што ги запали нивите.

Доволно е со факти и докази да се јави во здружението и да го открие сторителот. Идентитетот на пријавувачот нема да биде обелоденет.

Телефон за контакт: 070-356-623

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари