На сите православни верници им го честитам Божиќ, големиот христијански празник посветен на Христовото раѓање.

Празнувањето кое го сплотува семејството нека биде поттик за добрина, љубов и мир на сите.

Постапувајќи со другите така како што сакаме да се постапува кон нас, создаваме хармонија, заедништво, разбирање и меѓусебно почитување. Така градиме мостови што обединуваат и верба за просперитетна иднина.

Среќни божиќни празници!

Николчо Илијев,

градоначалник на Општина Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари