Денеска, градоначалникот на Општина Кочани Николчо Илијев оствари средба со командантот на касарната „Јане Сандански“ – Штип, потполковник Стојанче Костов и со подофицерот за односи со јавноста Димитар Јанев.

Целта на посетата беше да се воспостави непосреден контакт со високите претставници на 2. пешадиски баталјон, во чија зона на одговорност припаѓа и Кочани.

Според градоначалникот Илијев, на средбата, начелно се дефинирани цели и задачи за заедничко дејствување и соработка што може да биде од корист на граѓаните на овој регион.

Општина Кочани

3.-PIC_9042

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари