Во организација на Здружението на Граѓани  „Green“ од Кочани кое воедно е во склопот на „Чист воздух во Кочани“ денес на кејот на „Кочанска Река“ кај ДК „Бели Мугри“ организираа акција со цел да им се помогне на оние на кои навистина помош им е потребна.

За таа цел нудеа облека која им е потребна на оние на кои им недостасува а истата беше донирана од други граѓаните.

Акцијата ќе продолжи и утре доколку остане дел од насобраната облека која нема да може во текот на денешниот ден да биде поделена.

С. Ивановски

DSCN8468

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари