Следниот Вторник (28.01.2020 година) во „Спортската сала“ во Кочани со почеток во 20:00 часот ќе се одржи традиционалниот Хуманитарен концерт „По патеките на Тоше“.

Годинава на концертот своето учество го потврдија повеќето локални пејачи (Петар Малинов, Оливер Стаменков, Сања Златкова, Драгана Јорданова, Дарко Стојчов, Јован Стојанов, Кристијан Петров и Татро Бенд) и неколкумина од пошироката македонска музичка сцена (Мина Блажев, Филип Пецовски и Наташа Малинкова).

Цената на влезницата изнесува 100,00 денари.

Да ја покажеме уште еднаш хуманоста на дело.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари