Судискиот актив при ОФС Кочани објавува Конкурс за млади фудбалски судии кои имаат желба да судат и активно да се учесници во фудбалската игра.

На Конкурсот можат да се пријавуваат лица (машки и женски) не помлади од 16 години, но не и постари од 24 години.

Конкурсот трае од 25.01.2020 до 28.02.2020 година.

Пријавувањето може да се врши во просториите на ОФС Кочани (Втори кат во Шопинг Центарот), кај Претседателот на Судискиот актив Драганчо Димитровски – Џајка или преку контакт телефонскиот број: 071-277-649.

Судиски Актив

при ОФС Кочани

DSCN7691

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари