Вчера Комисијата го одреди редоследот на најуспешните спортисти во Кочани за 2019 година, а веќе во Вторник (04.02.2020 година) на традиционалната свеченост ќе бидат доделени признанијата.

Годинава, манифестацијата на свеченото прогласување на најуспешните спортисти ќе се одржи во Ресторан „Амор“ со почеток во 18:30 часот.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари