ОДГОВОР НА  ПРЕСОТ  НА  ОО  НА  СДСМ  КОЧАНИ  ПОСВЕТЕНЕ  НА  СТЕЧАЈЦИТЕ

Почитувани медиуми, почитувани сограѓани!

Да се излезе на еден ваков настап од пресс е политичко самоубиство во секоја европска држава.

Само кај нас може,, Стечаец” да биде пасивен обсервер на стечаецот, дури и да се фали со тоа!?

Која партија го воведе терминот „стечаец“ во Македонија со помош на криминалната приватизација и затворањето на 684 фирми?

СДС, тоа е партијата за која зборот „стечаец“ никогаш не стана ништо повеќе од материјал за експлоатација. СДС е партијата која пак бессрамно ги користи стечајците кои самата ги создаде за своја политичка промоција. Нема крај на понижувањата во кои секојдневно заглавува партијата која ја изведе најкриминогената и најстрашната приватизација во понова Европа?

Само во Кочани на улица останаа преку ноќ 3-4000 вработени… Половината од тие луѓе веќе се заборавени а другата, најголемиот дел беа згрижени.

Народот гледа, народот знае!

Вистината е на секој во глава, а се друго е реклама!

ОК на ВМРО ДПМНЕ Кочани

Центар за комуникации

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари