Во името на љубовта и виното, овој петок, Casino Cherry – Кочани, Ве наградува секој час со извонреден  ЏЕК  ПОТ!

За празникот да биде уште поубав, ќе имате можност да освоите и 2 ексклузивни „Супњр Џек пота“ од по 15.000,00 денари!!!
Уживајте во прекрасната атмосфера и освојте ја вашата среќа

Casino Cherry

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари