По повод двата празника „Свети Трифун“ и „Свети Валентин“ во просториите на Јавната Општинска Установа, Библиотека „Искра“ во Кочани, во организација на ЈОУ Библиотека „Искра“ и членовите на ЛК „Копнеж“ – Кочани се одржа литературно читање.

Свое обраќање по повод двата празника имаше Тоше Илиев актуелен Претседател на ЛК „Копнеж“ од Кочани кој воедно и манифестацијата ја прогласи за отворена.

Пред присутните со литературни творби посветени на двата празника се претставија членовите на ЛК „Копнеж“ – Кочани.

С. Ивановски

DSCN8979

DSCN8987

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари