Кочани, 12:20 часот, Градски Трговски Центар – празен.

Така и треба во овие моменти да биде празен, што е знак дека кочанчани кои секојдневно дел од своето време поминуваат во овдешните угостителски објекти сега се дома, ги почитуваат препораките од Владата и од Министерството за здравство.

И ова ќе помине, трговскиот пак ќе биде полн со живот.

Ние тоа го знаеме, тоа го можеме

С. Ивановски

72

73

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари