Само што добивме неколку фотографии од загрижени граѓани.

Како што не информираат низ градот се движат возила со странски регистарски таблички, се паркираат, излегуваат по маркетите и други продавници без маски и ракавици а никој не ги сопира за да ги идентификува, од каде се дојдени, кога и зошто ако требало не се во домашна самоизолација.

Граѓаните како што наведуваат во пораката што ни ја испратија се загрижени како за себе, така и за останатите свои сограѓани.

С. Ивановски

5352

5154

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари