Денес заврши втората етапа од рушењето на објекти на улицата „Стево Теодосиевски“ што беше причина сообраќајот да биде пренасочен во овој дел од градот.

Се рушеа планираните објекти со што улицата ќе биде претворена во булевар што ќе биде поврзан со двојниот мост.

Надлежните се надеваат дека со изградбата на овој булевар сообраќајниот метеж кој се создаваше на овој потег ќе стане минато.

С. Ивановски

P4000731

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари